Change language

Program 2021

Vi glæder os til at præsentere jer for årets program

Vi glæder os helt vildt til at afholde årets Kulturhavn. Efter en aflysning sidste år, har vi arbejdet med et festivalformat, som i år kan afholdes både corona-venligt og med et fortsat stort fokus på at hylde havnen, kreativiteten og kulturskaberne. Årets Open Call er afrundet og vi er lige nu i gang med at behandle de sidste ansøgninger og lægge programmet i samarbejde med de mange deltagende kulturskabere.

Vores overordnede rammer hedder derfor både sikkerhed og den gode oplevelse. Alle vores lokationer på årets Kulturhavn bliver udarbejdet efter gældende retningslinjer og med fokus på en tryg afvikling, der skabes i samspil mellem os, kulturskaberne og publikum.  

Som noget nyt er vi i år gået væk fra de klassiske, store festivalområder, og vi går til programlægningen med mantraet ‘hellere småt og spredt end stort og samlet’. Det har samtidig også været en oplagt mulighed for at vise jer endnu flere af havnekantens ukendte kroge, og give inspiration til at gå på opdagelse i jeres blå byrum.  

Hold øje med siden her - og vores Facebook, Instagram og nyhedsbrev - for at blive opdateret på nyheder og programlaunch. Vi regner med at kunne løfte sløret for et fantastisk udvalg af aktiviteter i starten af august.