Change language

Vil du være frivillig på Kulturhavn Festival?

Her kan du læse om at være frivillig på Kulturhavn Festival

Som frivillig på Kulturhavn Festival bliver du del af et hold på 1.500 forenings-frivillige og andre frivillige, der arbejder sammen om at skabe en festlig ramme om Kulturhavn Festival. Vi uddeler gratis programmer og hjælper publikum rundt i festivalens mange aktiviteter, der foregår i havnen. På Kulturhavn Festival er der rig mulighed for at give publikum en uforglemmelig oplevelse, stifte nye bekendtskaber og skabe netværk.

Som frivillig repræsenterer du Kulturhavn Festival og guider publikum rundt på festivalen.
Opgaverne løser du sammen med andre frivillige. De omfatter blandt andet distribution af festivalprogrammer i festivalområderne og informationsarbejde, hvor vi fortæller publikum om alt det, årets festival har at byde på.

I løbet af weekenden afvikles 250 sportslige og kulturelle aktiviteter i seks områder i Københavns Havn. Alle aktiviteter er offentligt tilgængelige og gratis for alle. Til at afvikle festivalen har vi over 125 københavnske foreninger og aktører.

I år foregår Kulturhavn Festival den 25.-27. august i følgende festivalområder: Nordhavn, Ofelia Plads, Operaen, Arsenaløen, Islands Brygge og Sydhavnen.

HVEM KAN VÆRE FRIVILLIG?
Der er ingen specifikke krav for at kunne være frivillig på Kulturhavn Festival, udover at du skal kunne tale enten dansk eller engelsk og gerne andre sprog. Du skal være udadvendt, serviceminded og glad for at arbejde sammen med andre i et team. Medbring et stort smil og godt humør, så er festivalen sikret!

HVAD FÅR JEG FOR DET?
Udover en festlig og uforglemmelig oplevelse, får du som frivillig mulighed for at stifte nye bekendtskaber og skabe nye netværk. Derudover får du en madbilletter, en drikkebilletter, og en T-shirt pr. vagt.

HVOR LANG TID SKAL JEG BRUGE?
Vagterne varer maks. fem timer, så du har masser af tid til at nyde festivalen.

HVORDAN TILMELDER JEG MIG?
Det er nemt at tilmelde sig via Copenhagen Volunteers

Vi glæder os til at se dig!