Havne- og Byliv

Havne- og Byliv

Havne- og bylivssekretariatet er forankret i Kultur S, som er én af kulturenhederne i Kultur- og fritidsforvaltningen, Københavns Kommune. Foruden Kulturhavn Festival arbejder sekretariatet på øvrige projekter, som understøtter og udvikler kultur- og bylivsaktiviteter i Københavns åbne byrum. 

Photographer
Richo Hald

Havne- og Bylivssekretariatet er en del af Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune. Vi beskæftiger os med projekter, som er med til at udvikle og understøtte bylivsaktiviteter i de åbne byrum, kulturoplevelser i Københavns Havn og samarbejder med byens beboere og lokale aktører om initiativer, der er med til at skabe et rigere kulturliv i København. 

I mere end 20 år har Havne- og Bylivssekretariatet arrangeret Kulturhavn Festival og samarbejdet med byens forenings- kultur- og fritidsliv om kulturoplevelser i Københavns Havn. Derudover er det vores mål, at skabe aktivitet og brug af havnen hele året rundt. Det gør vi gennem samarbejde med lokale aktører og vidensdeling om, hvordan man stabler kulturarrangementer på benene i havnen. 

Havne- og Byliv er en del af kulturenheden Kultur S. Sammen med vores kollegaer i Københavns Kommune er vi med til at udvikle det lokale og sociale byliv og planlægning af megaevents i København. Dertil driver vi Ørestads Bylivskontor, hvor vi arbejder med at gøre det nemmere for privatpersoner og lokale aktører at skabe kulturarrangementer for bydelens beboere. 

Læs mere om nogle af vores projekter her