Vi er flyttet til Ørestad

I starten af september pakkede vi vores kontor og grejbank sammen i Slusen og drog mod nye lokaler i Ørestad. 

Herfra skal sekretariatet de kommende år udvikle, finpudse og arrangerer Kulturhavn Festival, men ligeledes kaste sig over andre spændende bylivsprojekter.  

Blandt andet driver vi Ørestads nye Bylivskontor, som skal skabe rammerne for flere kulturelle aktiviteter, nye partnerskaber og mere liv mellem husene i bydelen. Det gør vi i samarbejde med både beboere og lokale aktører, som ønsker at afholde alt fra loppemarkeder, kreative workshop til idrætsarrangementer eller lokale fællesspisninger for dem, som bor i Ørestad. 

Senest har Bylivskontoret lanceret Kulturcontaineren, som har fået fast bopæl på Asger Jorns Allé. Containeren indeholder alverdens udstyr og fungerer som en låneplatform, hvor beboere i Ørestad kan finde grej til deres offentlige arrangementer. 

Kulturcontaineren er sat i verden for at gøre det nemmere for de lokale, at føre deres idéer ud i livet. Samtidig kan containerens indhold bane vejen for nye muligheder og inspiration til fremtidige kulturaktiviteter. Kun fantasien sætter grænser.
Line Hørlück Eriksen
Kulturmedarbejder, Havne og- Byliv

Bylivskontoret fungerer ligeledes som en forpost til et nyt kultur- og beboerhus i Ørestad Syd, som forventes at stå klar til brug i 2024.