Change language

Årets festivalområder

Nordhavn

Lokation: Gøteborg Plads + pop up steder ved PB43 og Orientkaj

Tema: Bæredygtighed

Det nye Nordhavn er i stadig udvikling, og der er altid nye hjørner at udforske for både lokale beboere og resten af byens borgere. Vi laver en scene ved Gøteborg plads med live musik, forskellige stande med aktiviteter, der har et fokus på bæredygtighed og kreativitet. Vi har børneløb med Harbour Run, guidede ture med By & Havn, Østerbro Lokalhistorisk forening og mange andre spændende bevægelses aktiviteter, såsom stand up paddle, badezone og sauna.

BØRNELANDET PÅ ARSENALØEN

Børnelandet

Lokation: Græsplænen ved Arsenaløen

Tema: Bynatur for børn

Børnelandet byder børnefamilier til et kæmpe festivalområde med forskellige aktivitetszoner til forskellige aldersgrupper. Vi har en dansezone, en hulebygzone, en kreazone, en læsezone, en bevægelseszone, og et område med dirt bikes og stand up paddles. Børnelandet har særligt fokus på børn i aldersgrupperne 3-6 år og 7-12 år. Som aktør på Børnelandet, ser vi gerne at din aktivitet fylder enten en hel dag i tidsrummet 10-17 eller begge dage. I visse tilfælde giver det kun mening med en halv dags aktiviteter, og så planlægger vi efter det.

SYDHAVNEN (VED SLUSEN)

Lokation: Gruspladsen ved Maskinhuset og Café Slusen

Tema: By- & havnenatur

Du tænker sjældent over det, men vidste du at Københavns havn er fyldt med spiselige fisk? Og Amager Fælled og Nokken er fyldt op med spiselige planter og bær, der vokser vildt omkring, som du nemt kan bruge som en del af dit middagsbord? Vi vil gerne invitere naturformidlere, sankere, fiskere og andre mad- og naturrelaterede aktører til at bidrage med gratis aktiviteter til Kulturhavn Festival på Slusen.

Konceptet er at alle madrelaterede aktører samles sen eftermiddag på Slusen og laver en fælles langbordsmiddag på en flydende ponton ved Slusen i samarbejde med Cafe Slusen. Hvis du som aktør har en god idé til en aktivitet relateret til bynatur, havnenatur eller mad fra havneområdet, så hører vi gerne fra dig.

SYDHAVNEN (TEGLHOLMEN)

Lokation: Bassinet ved Teglholmskolen og Bydelspladsen  

Tema: Den blå baggård

I Teglholm Øst gemmer sig et skønt havnebassin, som vi vil fylde med spændende vandaktiviteter. Fra vores flydende scene inviterer vi på morgen yoga, koncerter, vandkamp på vandet mm. Fra kanalerne der ligger klods op af beboernes bagdør inviterer vi både sejlende guidede ture på tømmerflåder, stand up paddles. På Bydelspladsen vil vi gerne have forskellige stande med aktiviteter, madboder og drømmer om at alle naboer bruger festivalen til en stor udvidet vejfest, der viser Teglholm Øst frem. Hvis du har en god idé til en aktivitet på den flydende scene, på vandet eller i en stand på pladsen, så hører vi gerne fra dig.

ISLANDS BRYGGE

Lokation: Havneparken og Kulturhuset Islands Brygge

Tema: Bevægelse

Islands Brygge er allerede kendt for at være et godt spot at hænge ud om sommeren. Under Kulturhavn Festival vil vi gerne invitere og inspirere alle besøgende til at bevæge sig, så vi inviterer aktører til at bidrage med aktiviteter på bevægelsesscenen, yoga-scenen, dansescenen, badezonen og kayakpolo-zonen.