Change language

Bliv frivillig

TILMELD DIG SOM FRIVILLIG HER

Som frivillig på Kulturhavn Festival får du en uforglemmelig fællesskabsoplevelse.

I Kulturhavn er vi stolte af vores frivillige, og vi har mange af dem. 
Som frivillig på Kulturhavn Festival bliver du del af et hold på omkring 1.300 forenings-frivillige og andre frivillige, der arbejder sammen om at skabe en festlig ramme om Kulturhavn Festival. Vi uddeler gratis programmer og hjælper publikum rundt i de aktiviteter, årets festival har at byde på. På Kulturhavn Festival er der rig mulighed for at give publikum en uforglemmelig oplevelse, stifte nye bekendtskaber og skabe netværk.

Som frivillig repræsenterer du Kulturhavn Festival og guider publikum rundt på festivalen. Opgaverne løser du sammen med andre frivillige.

I 2019 afholdes Kulturhavn Festival den 23.-25. august.

Her kan du læse om, hvordan du kan deltage som frivillig:

HVEM KAN VÆRE FRIVILLIG?
Der er ingen specifikke krav for at kunne være frivillig på Kulturhavn Festival, udover at du skal kunne tale enten dansk eller engelsk og gerne andre sprog. Du skal være udadvendt, serviceminded og glad for at arbejde sammen med andre i et team. Medbring et stort smil og godt humør, så er festivalen sikret!

HVORDAN TILMELDER JEG MIG?
Du kan nemt tilmelde dig via Copenhagen Volunteers. Link for tilmelding kommer i 2019.

HVOR LANG TID SKAL JEG BRUGE?
Vagterne varer maks. fem timer, så du har masser af tid til at nyde festivalen.

FÅR JEG NOGET FOR DET?
Udover en festlig og uforglemmelig oplevelse, får du som frivillig mulighed for at stifte nye bekendtskaber og skabe nye netværk. Derudover får du en madbillet, en genopfyldelig vandflaske og en unik festival T-shirt pr. vagt.

Vi glæder os til at se dig!