Change language

Information til aktører

Københavns havn har udviklet sig markant de sidste 4-5 år. Københavnerne har for alvor taget havnen til sig og den er bl.a. blevet arena for sejlads, badning og events. Befolkningstallet stiger og stadig flere københavnere bor helt tæt på havnen. Samtidig udvikler og forandrer Københavns havn sig. Og det gør Kulturhavn også.

Som noget nyt i 2019 kommer havnen til at fylde mere end det plejer. Festivalen kommer nemlig til at fokusere meget mere på havnens potentiale ved at inddrage foreninger, men også kulturinstitutioner, københavnere og erhvervsliv i brugen og udviklingen af de blå byrum. Festivalsekretariatet vil dermed arbejde på at sammensætte et program, hvor der bliver lagt vægt på aktiviteter, der involverer, inspirerer og motiverer folk på uventede måder, og som så vidt muligt tænker havnen ind - og det kan I være med til at præge.

Kulturhavn er sat i verden for at motivere og inspirere Københavnerne til mere kultur og fritid ved at give alle mulighed for at prøve et hav af forskellige aktiviteter - derfor ønsker vi, at så mange forskellige aktører som muligt deltager, store som små. Samskabelse, fællesskab og inspiration på tværs af bidragydere er det fundament som festivalen bygger på, og vi er stolte af alle bidrag. Så hvis din forening, institution eller virksomhed har lyst til at fejre fællesskabet og havnen i selskab med andre kulturskabere eller havneaktører, så kom og vær med på Kulturhavn Festival i år!

I Vejledning til foreninger eller Vejledning til institutioner og virksomheder i menuen herunder finder du hurtig information om, hvordan du, din forening, kulturinstitution eller virksomhed har mulighed for at deltage i Kulturhavn Festival.