Change language

Kommunikationsguide til aktører

Vi ønsker sammen med dig at skabe den bedste festival. Derfor er det vigtigt, at vi sammen kommunikerer, så vi spreder vores budskaber ud til flest mulige festivaldeltagere.
Her kan du læse om, hvordan du kan være med til at kommunikere dine aktiviteter på dette års Kulturhavn Festival.

Mediekit
I vores mediekit kan du downloade billeder til sociale medier, vores logopakke, plakat mm. som du kan bruge til at kommunikere dine aktiviteter på dette års Kulturhavn Festival. 

Aktørguide til sociale medier
Vi har lavet en guide til, hvordan du kan sprede budskabet om din aktivitet på sociale medier. Her finder du Guide til Instagram og Guide til Facebook, så du nemt kan finde hjælp til, hvordan du kommunikerer bedst muligt.

Generelt om sociale medier:

  • Like, del og download endelig, og spred ordet til venner og bekendte!
  • Ligger du inde med nogle gode historier, videoer og billeder fra din forening i forbindelse med Kulturhavn Festival, og vil du gerne dele det? Så send det til os, og vi lægger vi det på Kulturhavns sociale medier i det omfang vi finder det egnet.
    OBS! Skal dit billede akkrediteres, så husk at give besked herom.

Kulturhavn Festival plakaten
Du er velkommen til at trykke Kulturhavn plakaten, hvis du ønsker det, den kan downloades i vores mediekit.
Du er også velkommen til at hente A1 plakater i Kulturhavns kontor på adressen Ved Slusen 27, 2300 København S.

Kulturhavn folderen
Årets Kulturhavn folder er en fysisk festivaloversigt. Her finder du et festivalkort, som giver dig overblik over alle festivalområder- og scener samt en masse andet praktisk, der er godt at vide når man deltager på Kulturhavn Festival. Kulturhavn folderen vil være at finde på biblioteker, i kulturhuse og i alle festivalområderne. 
Du er meget velkommen til at hente Kulturhavn Folderen i Kulturhavns kontor på adressen Ved Slusen 27, 2300 København S.

Laver I jeres egen plakat eller flyer?
Brug gerne Kulturhavn Festivals logo på jeres plakat eller flyer, så vi styrker den samlede indsats og hjælper publikum på vej. Hent Kulturhavn Festivals logopakke i vores mediekit.

Har du brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at kontakte kommunikationsmedarbejder Line Madsbøll Drejer på 4041 2247 og h51p@kk.dk, hvis du har spørgsmål.