Change language

Hvad er Kulturhavn Festival?

Kulturhavn Festival er Danmarks største kultur- og havnefestival og løber af stablen fredag d. 23. – søndag d. 25. august. Der er aktiviteter for folk i alle andre, og alt er gratis. Som festivalgæst har du mulighed for at deltage i over 230 forskellige kulturelle oplevelser, der bl.a. tæller dans, musik, børneaktiviteter, vandsport, teater og guidede byvandringer. Bag aktiviteterne står mere end 130 foreninger og aktører samt et hav af frivillige, som er klar på at give dig en uforglemmelig weekend i helt særlige omgivelser.

Festivalen arrangeres af Københavns Kommune og By & Havn er hovedsponsor.

Derudover støtter en række øvrige partnere og sponsorer:
HOFOR / Movia / Carlsberg / Kgs. Enghave Lokaludvalg / Østerbro Lokaludvalg / Reffen / Kulturhuset Islands Brygge / CPH International Service / TrygFonden Kystlivredning / Blå Drift / CPH Hotel Marriott / Mediehuset København / Musikforeningen Vesterbro / Musik i Farver / CPH Volunteers

Program

I programmet har vi samlet alt, du skal vide om de mange gratis aktiviteter på Kulturhavn Festival. Der er nok at vælge imellem, så fyld weekenden op med gode oplevelser og nye indtryk.

Programmet offentliggøres i starten af august her på hjemmesiden og vil også ligge klar i trykt udgave på biblioteker og kulturinstitutioner i København.

Vi tager forbehold for afbud og ændringer og vil løbende opdatere programmet her på hjemmesiden.

Deltagelse i aktiviteter

Det er gratis at deltage i alle Kulturhavn Festivals aktiviteter. Enkelte aktiviteter har dog begrænsede pladser og kræver tilmelding. Dette fremgår af programmet.
Vi gør opmærksom på, at al deltagelse foregår på eget ansvar. Henstillinger fra de ansvarlige afviklere/foreninger skal derfor altid følges.

Festivalområder og kort

Fra starten af august kan du finde festivalkortet med de seks festivalområder, syv pop-up steder samt alle scener her på hjemmesiden. Festivalkortet er også en del af det trykte program, som ligeledes udkommer i starten af august på biblioteker og kulturinstitutioner i København.

Sociale medier

  • Facebook

Følg Kulturhavn på Facebook her og få de seneste nyheder om Kulturhavn Festival.         

Tilmeld dig og del den officielle Kulturhavn Festival 2019 begivenhed her.              

  • Instagram

Følg Kulturhavn på Instagram @kulturhavn og del dine oplevelser ved at benytte de officielle hashtags #kulturhavn2019 #kulturhavn og #huskhavnen

Frivillig på Kulturhavn Festival

Kulturhavn Festival leder efter frivillige, der brænder for kultur, idræt og formidling og som har lyst til at hjælpe på et af festivalområderne før eller under festivalen – eller begge dele. 

Her kan du læse mere om hvilke arbejdsopgaver, vi har på hylderne, hvilke tider og hvordan du tilmelder dig.     

Vi glæder os til at banke festivalen op sammen med dig!

Transport

Offentlig transport

Der er gode offentlige transportforbindelser til Kulturhavn Festivals områder via havnebus, bus, metro og S-tog. Havnebussernes linje 991 og 992 sejler endda gratis hele weekenden ca. to gange i timen:
Linje 991: Sidste afg. fra Refshaleøen til Teglholmen kl.20:15
Linje 992: Sidste afg. fra Teglholmen til Refshaleøen kl.21:15
Se detaljeret sejlplan på busstoppesteder og dinoffentligetransport.dk

På to hjul

Kulturhavn Festival er en oplagt mulighed for at opleve København fra havnefronten langs cykelstien Havneringen. Med sine 13 km løber den hele vejen rundt langs Inderhavnen i Københavns Havn og knytter mange af festivalområderne sammen. Du kan gå, løbe og cykle langs Havneringen. Ruten fører dig gennem smuk natur, historiske attraktioner, hverdagsliv, skjulte områder og Kulturhavn Festival.

Parkering

Vi anbefaler, at du lader bilen stå, når du besøger Kulturhavn Festival. Der er gode muligheder for at komme rundt til festivalområderne med havnebusser, øvrig offentlig transport og cykel. Vi gør opmærksom på, at der ikke vil være ekstra parkeringspladser under festivalen, og at det er parkeringsreglerne på de enkelte områder, der gælder.

Sikkerhed

Deltagelse i Kulturhavn Festivals aktiviteter foregår på eget ansvar. Henstillinger fra de ansvarlige afviklere/foreninger skal derfor altid følges.

Politiet er til stede under festivalen, både til lands og til vands, og to livredderbåde vil løbende patruljere i havnen.

Du finder samarit-teltet ved festivalområdet på Islands Brygge.

Badezoner og baderåd

Hop gerne i havnen og nyd en kølig dukkert, men husk at bruge byens 9 badezoner (afmærket på festivalkortet). Her er vandet rent, sikkerheden i top og der er ingen krydsende havnetrafik.

Børn

Kulturhavn er en mangfoldig festival med aktiviteter for festivalgæster i alle aldre. Vi har dog særligt mange aktiviteter, der henvender sig til børn i alderen 3-14 år. Børn skal holdes under forældrenes opsyn, når de deltager i aktiviteter. Nogle aktiviteter har krav til min. alder og højde. For at deltage i vandaktiviteterne skal du desuden være over 12 år og kunne svømme 200 meter.

Infoboder

Under Kulturhavn Festival kan du henvende dig i infoboderne på alle de store festivalområder, hvis du har spørgsmål omkring festivalen eller blot søger inspiration.

Derudover vil der være frivillige i sorte Kulturhavn Festival T-shits i de fleste festivalområder, som kan besvare dine spørgsmål.

Mad og drikke

Ved flere af festivalområderne, kan du finde madvogne med lækker mad og drikke til fair priser. 

Toiletter

Der er opstillet toiletter på festivalområderne ved Nordhavn, Refshaleøen, Børnelandet på Arsenaløen, Islands Brygge, Bølgen og Teglholmen i Sydhavnen.

Presse

Vores presseside opdateres løbende pressemeddelelser og pressebilleder. 

Pressekontakt: Sofie Henningsen: 29275835 / ib4q@kk.dk 

Kontakt

Du finder os Ved Slusen 27, 2300 København S og fra 19. aug. i Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København S.

Kulturhavn Festival
Tlf.: 33 66 38 50
info@kulturhavn.dk