Change language

Hvad er Kulturhavn Festival?

Kulturhavn er Danmarks største kultur- og havnefestival, som er gratis og åben for alle. Du har som festivalgæst mulighed for at deltage i de 300 forskellige kulturelle oplevelser, der bl.a. tæller dans, musik, børneaktiviteter, vandsport, teater og guidede sejladser i havnen. Bag aktiviteterne står mere end 150 foreninger og kulturaktører og ca. 1500 frivillige, som er klar på at give dig en uforglemmelig weekend i helt særlige omgivelser.

Kulturhavn giver dig også mulighed for at opleve nye sider af Københavns fantastiske og meget forskellige havnekvarterer. Vi har derfor gjort det nemt at komme rundt i havnen under festivalen med specielle Kulturhavn-shuttlebåde og Movias havnebusser – begge dele helt gratis!

Pris

Alle aktiviteter under Kulturhavn Festival er gratis.

Deltagelse i aktiviteter

Du kan selv deltage aktivt i størstedelen af de 300 aktiviteter, der er på Kulturhavns program. Det kræver ikke tilmelding på forhånd at deltage, du møder bare op og deltager i lige så mange aktiviteter, som du har lyst til. Få aktiviteter har dog et begrænset antal pladser - her gælder først-til-mølle-princippet.

Vi gør opmærksom på, at al deltagelse foregår på eget ansvar. Henstillinger fra de ansvarlige afviklere/foreninger skal derfor altid følges.

Børn

Kulturhavn er en mangfoldig festival med aktiviteter for festivalgæster i alle aldre. Vi har dog særligt mange aktiviteter, der henvender sig til børn i alderen 3-14 år.

Vi gør opmærksom på, at al deltagelse foregår på eget ansvar.

Børn skal holdes under forældrenes opsyn, når de deltager i aktiviteter. Nogle aktiviteter har krav til min. alder og højde. For at deltage i vandaktiviteterne skal du desuden være over 12 år og kunne svømme 200 meter.

Vandbar

Under Kulturhavn kan du besøge HOFORs vandbar på Islands Brygge, hvor du kan nyde gratis, koldt postevand under hele festivalen. 

Offentlig transport

Der er gode offentlige transportforbindelser via havnebus, bus, metro og S-tog til Kulturhavn Festivals områder.

Planlæg din rejse i www.dinoffentligetransport.dk, så du lander i det festivalområde, der passer dig.

 

Parkering

Vi anbefaler, at du lader bilen stå, når du besøger Kulturhavn Festival. Der er gode muligheder for at komme rundt til festivalområderne med båd, cykel og offentlig transport. Vi gør opmærksom på, at der ikke vil være ekstra parkeringspladser under festivalen, og at det er parkeringsreglerne på de enkelte områder, der er gældende.

Kan man blive frivillig på Kulturhavn Festival?

Ja! Smut ind på linket til CPH Volunteers, hvor du kan se hvilke arbejdsopgaver vi har på hylderne og til hvilke tider.

TILMELD DIG SOM FRIVILLIG HER

Vi glæder os til at banke festivalen op sammen med dig.

Sociale medier

  • Facebook

Følg Kulturhavn på Facebook her og få de seneste nyheder om Kulturhavn Festival.

Tilmeld dig og del den officielle Kulturhavn Festival 2018 begivenhed her.

  • Instagram

Følg Kulturhavn på Instagram @kulturhavn og del dine oplevelser ved at benytte de officielle hashtags #kulturhavn2018 #kulturhavn og #huskhavnen

Hvem arrangerer festivalen?

Kulturhavn arrangeres af Københavns Kommune i samarbejde med By & Havn og en række sponsorer og fonde.

Infoboder

Under Kulturhavn Festival kan du henvende dig i infoboderne på alle de store festivalområder, hvis du har spørgsmål omkring festivalen eller blot søger inspiration.

Derudover vil der være frivillige i sorte Kulturhavn Festival T-shits i de fleste festivalområder, som kan besvare dine spørgsmål.

Kontakt

Kontakt sekretariatet på info@kulturhavn.dk eller tlf. 3366 3850

Du finder os i Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København S