Change language

Om Kulturhavn

Om os

Hvert år i august sætter festivalen spot på havnen og skyder den nye kultur- og idrætssæson i gang med et overflødighedshorn af underholdende, udfordrende og gratis aktiviteter for alle.

Som festivalgæst har man mulighed for selv at deltage aktivt i de mange forskellige kunst-, kultur- og idrætsoplevelser, der spænder fra dans, musik, børnesjov, vandsport, teater og guidede sejladser. Omkring 150 københavnske foreninger, kulturaktører og andre samarbejdspartnere byder deltagere og publikum velkommen under Københavns største havnefest – og de mange spændende arrangementer viser, at foreningerne favner bredt og at Københavns havn er et unikt blåt byrum, med et rigt kultur- og naturliv, som rummer mange flere muligheder end de fleste forestiller sig – over, under og ved vandoverfladen. 

Kulturhavn Festival giver dig også mulighed for at opleve nye sider af hovedstadens fantastiske og meget forskellige havnekvarterer. Vi vil inspirere til, at du opdager og udforsker havnen i al sin kontrastfyldte rå og milde charme og skønhed. 

I 2019 afholdes Kulturhavn Festival den 23.-25. august. 

Vi ses i havnen!