Change language

Om Kulturhavn Festival

Hvert år sætter Kulturhavn Festival spot på havnen og skyder den nye kultur- og idrætssæson i gang med et overflødighedshorn af underholdende, udfordrende og gratis aktiviteter for alle.

Kulturhavn Festivalen kastede anker første gang i 2001, og er sat i verden for at motivere og inspirere københavnerne til mere kultur og fritid. Det sker ved at give alle mulighed for at prøve et hav af gratis aktiviteter. Derfor ønsker vi, at så mange forskellige aktører som muligt deltager - både foreninger, kulturinstitutioner, borgere og erhvervsliv. Samskabelse, fællesskab og inspiration på tværs af bidragydere er det fundament som festivalen bygger på, og vi er stolte af alle bidrag. Så hvis din forening, institution eller virksomhed har lyst til at fejre fællesskabet og havnen i selskab med andre kulturskabere og havneaktører, så kom og vær med på Kulturhavn Festival i år! 

Du kan læse mere om festivalens historie under Vores Historie i højre margin. 

Som festivalgæst har man mulighed for selv at deltage aktivt i de mange forskellige kunst-, kultur- og idrætsoplevelser, der spænder fra dans, musik, børnesjov, vandsport, teater og guidede sejladser. Omkring 150 københavnske foreninger, kulturaktører og andre samarbejdspartnere byder deltagere og publikum velkommen under Københavns største havnefest. De mange spændende arrangementer viser, at foreningerne favner bredt og at Københavns havn er et unikt blåt byrum, med et rigt kultur- og naturliv, som rummer mange flere muligheder end de fleste forestiller sig – over, under og ved vandoverfladen. 

Kulturhavn Festival giver dig også mulighed for at opleve nye sider af hovedstadens fantastiske og meget forskellige havnekvarterer. Vi vil inspirere til, at du opdager og udforsker havnen i al sin kontrastfyldte rå og milde charme og skønhed. 

Kulturhavn Festival er tilbage den 27.-29. august 2021, hvor vi bl.a. ser frem til at fejre vores 20 års jubilæum.

Vi ses i havnen!