Change language

Bliv frivillig på Kulturhavn Festival

08.06.2020
Vær med til at skabe oplevelser langs havnekanten som frivillig ved Kulturhavn Festival 2020!

Du har nu mulighed for at blive en del af Danmarks største kultur- og havnefestival som løber af stablen den 11.-13. september 2020 i Københavns Havn. Gennem weekenden afvikles over 150 kulturelle og sportslige aktiviteter i 5 områder langs havnen, og alle aktiviteter er offentligt tilgængelige og gratis for publikum.

Du kan tilmelde dig via CPH Volunteers her.

 

Generelt 

Som frivillig på Kulturhavn Festivalen vil du i samarbejde med omkring 100 københavnske foreninger, aktører og kulturskabere være med til at give publikum og dig selv en uforglemmelig oplevelse.   

Som frivillig er du repræsentant for festivalen, hvor du bl.a. vil guide publikum rundt på festivalen og gerne give en hånd med til lettere praktiske gøremål. Du er frisk på at give gode anbefalinger fra programmet og en hjælpende hånd til diverse ad hoc opgaver, f.eks. at holde området pænt og indbydende.  

Du skal kunne snakke enten dansk eller engelsk og gerne andre sprog. Du skal være en udadvendt og serviceminded person, som er glad for at arbejde sammen med andre i et team. 

Udover en festlig og uforglemmelig oplevelse, får du som frivillig, mulighed for at stifte nye bekendtskaber og udvide dit netværk, samt erfaring til CV'et.

 

Praktisk information

Det er en fordel, hvis du har kørekort, og/eller godt kan lide at køre på cykel.  
Du kan forvente at arbejde i følgende festivalområder: Nordhavn, Arsenaløen, Islands Brygge, Sydhavnen (Slusen og Teglholmen).  

Du kan læse meget mere om de forskellige områder og opgaver som frivillig på CPH Volunteers hjemmeside.

Vi glæder os til at se jer på holdet!