Change language

En festivalplakat med Kulturhavnsjæl

05.11.2014
Så er årets plakat offentliggjort! Plakaten blev udvalgt blandt 123 indsendte forslag under Kulturhavns årlige plakatkonkurrence.

Det røde og blå look, hvor havnens dyr tager menneskelige former, kommer til at præge hele Kulturhavns visuelle identitet rundt omkring i byen sommeren over. Se hele plakaten her

Designerne er Matylda Rasmussen og Käthe Stougaard Kofoed Espersen, der begge er selvstændige designere, uddannet fra Danmarks Designskole.

”I juryen var der bred enighed om, at Käthe og Matyldas plakat i særlig grad har formået at fange Kulturhavns sjæl. Den tager tydeligt afsæt i havnens ikoner og dyreliv, samtidig med at kulturen er stærkt repræsenteret. Vi synes, den udstråler glæde, havnekultur og fest for alle – fuldstændig ligesom Kulturhavn,” udtaler juryformand Kristoffer Gudbrand, kreativ direktør i Make.

Vindernes  fortælling om plakaten:

”Torskelars troner op i midten af plakaten, det var hans idé at klæde sig ud, fordi han havde set hvor sjovt folk havde det til Kulturhavn sidste år og han er meget stolt over at det lykkedes så godt. Han synes det er lidt irriterende at Mogens trisk taler om det, som om det var ham der kom på det, men han siger alligevel så meget. Kalle Harmonika spiller en lille melodi, for at alle kan komme i den rette stemning, på molen foran København. Han er en rigtig spillemand. Misse Måge danser til melodien mens hun balancerer på molepælen, hun er meget ivrig efter at komme ud for at opleve det hele. Mette Skallesluger slikker sol og vil egentlig helst ikke bevæge sig for meget. Rotte Fie sidder stille og nyder det hele, hun synes bare det er dejligt at være med. ”

Hold øje med ”Torske-Lars”, ”Rotte-Fie” og de andre havnerødder derude!

Vil du have plakaten hængende derhjemme er du velkommen til at komme forbi kontoret på Nyropsgade 1, 3. sal hverdage mellem kl. 10-16 og hente et eksemplar af den samt postkort og program.

Se alle de flotte indsendte forslag til årets plakatkonkurrence!

 

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.