Change language

Fotoskattejagt langs havnen med Urban Explorer

05.09.2020
  • Foto: Francois Debains, Urban Explorer Copenhagen.
Gå på opdagelse i din by og udforsk din havn

Til dette års Kulturhavn kan du tage med på fotoskattejagt langs havnen, når Urban Explorer inviterer dig til at gå på opdagelse i egen by og tage på udkig efter nye åndehuller, afkroge og urbane spots i Nordhavn og Slusen.

Til fotoskattejagten kan du møde Francois Debains, der i 2016 grundlagde Urban Explorer Copenhagen - et projekt, der kombinerer interessen for byplanlægning, arkitektur, fotografi og street art.

Francois brænder for at udforske ukendte afkroge af København. Gennem Urban Explorer Copenhagen står han for guidede tours rundt omkring i byen, hvor du får mulighed for at opleve alt det spændende København har at byde på, som ikke er at finde i de gængse guides til byen for turister.

På Kulturhavn 2020 sender Francois dig afsted på en fotoskattejagt langs havnen, hvor du kan opleve de rå industrielle havneområder, bynatur og gemte spots med fascinerende street art.

Så grib dit kamera, hop på cyklen og tag på eventyr i de gemte afkroge af din by. Vi vælger en række vindere i forskellige kategorier og udlodder en præmie til de bedste billeder fra fotoskattejagten!