Change language

Kulturhavn lancerer program i nyt format

28.08.2020
Vi har de sidste par uger justeret, gennemgået, vendt og drejet vores program for årets Kulturhavn.

Det har ført til et helt nyt set-up, som vi virkelig har glædet os til at introducere jer for. 

I år har vi i højere grad end tidligere fordelt vores aktiviteter ud langs den københavnske havnekant. Det giver jer rig mulighed for at gå på opdagelse i bydele, I måske ikke kender eller har været forbi endnu. I kan også glæde jer til at dykke ned i programmet, hvor vi har alt fra guidede ture, fotoskattejagt, fælles langbordsmiddag, gadeidræt, live-musik på en tømmerflåde - og meget, meget mere. 

I kan tjekke hele vores program ud lige her: https://kulturhavnprogram.dk/. 

Vores nye format har en førsteprioritet, der hedder sikker og tryg afvikling af alle events i henhold til den situation, vi står i grundet Covid-19. Vi ved, at vi ikke kan afvikle alle events ‘som sædvanligt’. Derfor sætter vi i år særligt ind på følgende tiltag og sikkerhedshensyn: 

• Hyppig rengøring af alle kontaktflader på Kulturhavns lokationer og pop-up steder 

• Tilgængeligt håndsprit: både backstage for aktører og for alle Kulturhavns gæster 

• Øget fokus på afstand: der vil være mere indhegning og afgrænsning af områder med klart afmærkede ind- og udgange, så vi sikrer et godt flow 

• Øget fokus på antal af mennesker: der vil være repræsentanter fra Kulturhavn til stede på alle arrangementets lokationer og pop-up steder langs havnen, som er med til at styre antallet af gæster, så vi ikke overskrider gældende regler for forsamling 

• “No Standing Zones”, hvor gæster og forbigående ikke stimler sammen, så vi undgår hot spots 

• Siddende publikum ved alle musikscener, så krav om afstand og max antal personer samlet kan overholdes 

Vi følger desuden den lokale udvikling i forhold til smittetrykket i Hovedstadsområdet tæt, hvilket I også kan gøre lige her: https://www.sst.dk/da/corona/tal-og-overvaagning. Ingen ved, hvor længe Corona vil være en del af vores hverdag, og vi vil gerne være med til at finde nye veje for at kulturlivet fremadrettet kan overleve. 

Netop derfor tror vi på, at det er vigtigt for os alle, at kulturoplevelser i byen stadig kan afvikles og udvikle sig – også selvom det bliver i et andet format end vanligt. Som festivalarrangør har vi derfor måtte tænke ud af boksen og finde forsvarlige løsninger på afvikling af kulturarrangementer under de nye omstændigheder som vi nu må tage højde for. 

Dét håber vi, at I vil være med til, så vi alle - afviklere, aktører og publikum - er med til at løfte i flok og afholde en tryg, sikker og fantastisk Kulturhavn i nye rammer.