Change language

Prøv kræfter med triatlon ved Kulturhavn Festival

22.08.2019
  • ""
Gav weekendens Iron Man dig lyst til mere?

I sidste weekenden var der Ironman i København. En fantastisk oplevelse for deltagerne og et imponerende og fascinerende syn for de mange tilskuere. Har den store begivenhed fået dig til at blive interesseret i triatlonsporten? Så give Kulturhavn Festival dig muligheden for at komme igang.

Festivalområdet Nordhavn byder på masser af aktiviteter både i vandniveau og oppe i højderne på Konditaget Lüders. En af de mange aktiviteter, er muligheden for at prøve kræfter med triatlon.

Tri Club Denmark står klar både fredag, lørdag og søndag med deres store telt, og alle er velkomne til at troppe op og få en smag af sporten. “Vi vil gerne vise, at triatlon ikke er en skræmmende sport. Alle kan dyrke den, og det behøver jo langt fra at være en ironman, man skal udføre”, lyder det fra Martin Andersen fra Tri Club Denmark. “Vi står klar i vores telt med en masse udstyr, og er klar til at fortælle om og vise vores sportsgren frem. Vi glæder os, og håber at rigtig mange i alle aldersgrupper møder frem”, uddyber Martin Andersen.

Læs mere om Tri Club Denmarks program her.