Change language

Program 2019

Here you can download Kulturhavn Festivals program 2019 og festivalkort

Den 23.-25. august 2019 blev Kulturhavn Festival afholdt for 19. år i træk i Københavns Havn, hvor 130 kultur- og sportsaktører deltog med 230 gratis aktiviteter, fordelt på fem festivalområder og syv pop-up steder:

NORDHAVN - Mellem Århusgadekvarterets røde mursten og betonsiloer vil tonerne strømme fra lokalområdets spirende musik- og teaterscene. Oplev aktiviteter nede i vandniveau eller oppe i højderne på Konditaget Lüders. Tag på guidet opdagelse i forandringen fra industrihavn til bæredygtig bydel, eller gå efter bassen ude fra en af de yderste moler.

REFSHALEØEN - Refshaleøen er en urban legeplads blandt gamle skibscontainere og rustikke bygninger. Her er plads til det eksperimenterende, til iværksættere og kreative sjæle. På Kulturhavn Festival vil området sværme af urban gadekultur, dans, musik og kunst.

BØRNELANDET PÅ ARSENALØEN - Arsenaløen omdannes til et slaraffenland for børn. Her er både fart over feltet med leg, musik, breakdance, ballet og stille kreative sysler. Det er primært for de 3-13-årige, men alle barnlige sjæle er velkomne.

ISLANDS BRYGGE - Islands Brygges havnepromenade pulserer med verdenskultur, når musik fra fjerne himmelstrøg folder sig ud i farverige rytmer, dans og korsang. Der er også tips og tricks at få indenfor sundhed og bevægelse og mulighed for at deltage i paralympiske discipliner.

BØLGEN - Det er ved Bølgen, du kan slænge dig i solstrålerne med en drink, til lyden af bløde elektroniske toner mens Friday Night Skate suser forbi. Det er her, du opvarmes af saunagus og nedkøles med et hop i bølgen blå. Og det er her, du kan prøve udendørs træningsbaner til vands, til lands og i luften.

TEGLHOLMEN I SYDHAVNEN - Sydhavnen har vokseværk. Nye initiativer og lokale aktører spirer frem i byens sydligste spids. Her kan du prøve aktiviteter på flydende tømmerflåder, folde dig ud i yoga, vandkamp, cup stacking, høre koncerter og deltage i workshops om rent vand.

 

Pop-up stederne 2019

HAVNEGADE VED INDERHAVNSBROEN - Mødested for cyklister til cykelparaden Bikepride.

CHRISTIANSHAVNS TORV - Korkoncert.

BØRSKAJ - Oplev København fra vandet på en guidet kajaktur.

KULTURTÅRNET PÅ KNIPPELSBRO - Særudstilling.

BRYGHUSPLADSEN VED BLOX - Byg med skrald og bliv en del af skulpturudstillingen.

NOKKEN - Akvarelmaling i lokalt kunstnerhjem.

FREDERIKSKAJ - Dykkerne lærer dig om rent vand i Teglværkshavnen