Movia X Kulturhavn Festival

Sejl gratis med byens havnebusser under Kulturhavn Festival!
Billede
Havnebus

Kulturhavn Festival og Movia har igen i år indgået et samarbejde for at gøre det let for dig at udforske festivalens spændende kulturoplevelser.

Havnebusserne er et oplagt transportmiddel til de mange gæster, der ønsker at besøge festivalpladserne på Teglholm Brygge lørdag den 24. august og Orientkaj søndag den 25. august.

For at gøre det endnu lettere for dig at deltage i Kulturhavn Festival, tilbyder Movia gratis adgang til havnebusserne begge dage.

Oplev byen fra vandet
De eldrevne havnebusser forbinder København på tværs af havnen og åbner dørene til nye områder som Teglholmen og Orientkaj. Under festivalen fungerer havnebusserne som et centralt transportmiddel, der gør det nemt at rejse fra den ene ende af havnen til den anden. Samtidig giver de dig mulighed for at udforske festivalpladserne og de mange aktiviteter langs vandet.

Samarbejdet vækker glæde hos Kulturhavn Festival, da det gør festivalpladserne tilgængelige for alle i København og giver mulighed for at se byen med nye øjne:

"Vi er glade for igen at kunne tilbyde gratis transport til festivalpladserne gennem havnebusserne. Det gør adgangen lettere for gæster, som samtidigt får en oplevelse ud af turen. Fra kanalerne kan man få nye perspektiver på København, når byen opleves fra vandet. Dermed understøtter samarbejdet festivalens mål om at inspirere flere københavnere til at udforske deres by og opnå et nyt syn på havnen," fortæller projektleder hos Kulturhavn Festival, Esther Jexen Dall.

Der er plads til 80 passagerer på havnebusserne, som desuden kan rumme 8 cykler og 4 barnevogne eller kørestole. Det er derfor nemt og praktisk at stige ombord på havnebusserne, når du skal besøge Kulturhavn Festival den 24.-25. august 2024!