Om Kulturhavn Festival

OM KULTURHAVN FESTIVAL

  

Kulturhavn – en kulturfestival i Københavns Havn 

Kulturhavn Festival er en årlig begivenhed, der bringer kunst, kultur og bevægelse til havnen. Med nysgerrighed og begejstring udforsker vi byens blågrønne oaser og inviterer publikum på eventyr i nye havnekvarterer. Kulturhavns net er fyldt med oplevelser, der spænder lige så bredt, som havnen er lang og altid gratis at deltage i.  

Siden opførelsen af det første havnebad på Islands Brygge i 2002 er byliv og havn rykket tættere og tættere sammen. Det har skabt nye muligheder for fællesskabet og kulturen, som vi fejrer med Kulturhavn Festival den sidste weekend i august.  

Hvert år inviterer vi byens kulturskabere til at dykke ned i blå byrum langs havnen og byde ind med det de er bedst til – at samle mennesker og skabe unikke oplevelser, der inspirerer, underholder og udfordrer os.  

Som festivalgæst får du et kig ind i eksisterende fællesskaber og muligheden for at fordybe dig i workshops, bevægelse og guidede udflugter i havnen. Du kan opleve musik, teater og poesi og lade dig overraske af spændende projekter, der lever og dyrkes i og omkring Københavns Havn.  

Kulturhavn er nærvær, samvær og eventyr i de blå byrum og en mulighed for at få et nyt syn på havnen med sig hjem.  

Vi glæder os til at se jer i havnen.