OPEN CALL 2024

Open Call 2024 løber fra d. 28. februar til d. 17. april

Hvert år skabes programmet til Kulturhavn Festival gennem et open call, hvor alle med en idé til havneaktiviteter kan sende en ansøgning. 

Kulturhavn Festival bringer kunst, kultur og bevægelse til Københavns Havn og nu inviterer vi alle til at dele deres idéer til årets program. Du kan søge Kulturhavns Open Call til og med den 17. april. 

Med et fokus på havnen opfordrer Kulturhavn Festival foreninger, kunstnere og ildsjæle til at bidrage med idéer, der spænder fra vandsport og teaterforestillinger til interaktive workshops og musikalske optrædener.  

"Hvert år ser vi frem til at se de mange kreative idéer, som kulturskabere sender i open call," siger programansvarlig Line Hørlück Eriksen. "Kulturhavn Festival handler om at udforske byens blågrønne oaser gennem nærvær, samvær og eventyr og give gæsterne en ny oplevelse og forståelse af havnen med sig hjem”.  

Idéer kan sendes via en blanket på Kulturhavn Festivals hjemmeside. Blanketten åbner d. 28.februar. Alle ansøgninger behandles af et open call-udvalg, på baggrund af de opsatte kriterier og en helhedsvurdering af det samlede program. Har du spørgsmål eller brug for sparring omkring din idé eller ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte vores programansvarlig, Line Hørlück Eriksen, på tlf. 24206768 eller mail sx7q@kk.dk.  

Vi ser frem til at modtage jeres idé!