Tag havnebussen til Kulturhavn – det er gratis!

Igen i år har Kulturhavn Festival og Movia indgået et samarbejde, som gør det nemt at komme rundt til festivalens kulturoplevelser.

Havnebusserne er et oplagt transportmiddel for de mange festivalgæster, der skal besøge Kulturhavn Festivals festivalpladser på Teglholm Brygge lørdag den 26. august og Orientkaj søndag den 27. august. 

For at gøre det endnu nemmere at deltage i Kulturhavn Festival gør Movia det gratis at stige ombord på havnebusserne begge dage. 

Samarbejdet glæder begge parter: 

”Movias havnebusser forbinder byen hen over havnen og tilbyder vores passagerer en unik oplevelse af byen fra vandsiden. Under Kulturhavn Festival spiller havnebusserne en central rolle som bindeled og giver en ideel mulighed for at udforske festivalpladserne og aktiviteterne, der er i havnen. Vi håber, at rigtigt mange vil benytte sig af det gode tilbud om en gratis sejltur, som også kan inspirere til at bruge havnebussen i dagligdagens transport,” siger Marlene Holmgaard Fris, som er direktør for Kunder og Kommunikation hos Movia. 

Kulturhavn Festival er ligeledes glade for samarbejdet, der spiller godt sammen med festivalens mål om at inspirere flere københavnere til at gå på opdagelse i deres havn: 

“Vi er meget glade for igen i år at have de ikoniske havnebusser på programmet til festivalen. Havnebusserne spiller en stor rolle i adgangen til de nye havneområder som Teglholmen og Orientkaj og gør det tilgængeligt for alle at tage rundt i København og udforske nye områder. Både den sidste weekend i august og alle andre dage på året,” siger projektleder hos Kulturhavn Festival Esther Jexen Dall. 

Find vej til Kulturhavn Festival

Havnebussen sejler til/fra Teglholmen og til/fra Orientkaj. 

Du finder afgangstider for havnebussen her. 

Teglholmen: Stå af Teglholmen Sydkaj og gå ca. 700 meter for at komme hen til festivalpladsen. Der er skilte, som viser dig vej. 

Orientkaj: Du ankommer direkte til festivalpladsen ved havnebussens stop.