Bliv frivillig

Frivillig på Kulturhavn – en god måde at møde nye mennesker og støtte det lokale kulturliv!

Hvis du ønsker at blive en del af vores fantastiske festival og bidrage til en uforglemmelig kulturoplevelse for dig selv og vores gæster, har du nu muligheden for at blive frivillig.

Vi har brug for zoneværter til:

• Vand-zonen
• Krea-zonen & Infoboden
• Fordybelse-zonen & Backstage
• Scene-zonen

En vagt tager 5 timer, enten fra kl. 9:00 til 14:30 eller fra kl. 14:00 til 19:00, enten lørdag, søndag eller begge dage. Det er ikke muligt at arbejde to vagter samme dag.

For at læse mere og tilmelde dig som frivillig, skal du blot klikke på linket længere nede. Det fører dig direkte til IVolunteers frivillighedsplatform, hvor du kan registrere dig og vælge de opgaver, der passer bedst til dine interesser og færdigheder.

Som frivillig ved Kulturhavn Festival får du en unik mulighed for at blive en del af et fantastisk hold, møde nye mennesker og være med til at skabe en levende og nærværende festival.

Vi værdsætter din tid og indsats som frivillig, og som tak vil får du en T-shirt og en madbillet til festivalpladsens køkken, "Send flere krydderier". Derudover vil du blive inviteret til en særlig kanalbådtur for aktører, kulturhavns-medarbejdere og andre frivillige efter festivalen.

Vi ses til Kulturhavn Festival!