Bliv frivillig

Bliv en del af fælleskabet på Kulturhavn

Er du vild med kultur, havneliv og festivalstemning? Og vil du hjælpe os med at give vores festivalgæster en god oplevelse? Så bliv en del af vores fællesskab, når Kulturhavn Festival går i land (og i vand) i Københavns Havn den 27. og 28. august! 

For enogtyvende gang lægger Kulturhavn Festival til kaj i Københavns Havn og inviterer københavnerne til havnefestival, hvor de kan udforske nye havneområder, deltage i et hav af forskellige aktiviteter og opleve byens alsidige kultur – og fritidsliv. Dette års festival kommer til at have to festival-”hjerter”, henholdsvis på Frederiks Brygge i Sydhavn lørdag d. 27. august og på Orientkaj i Nordhavn søndag d. 28. august. Derudover kan vores festivalgæster udforske andre havnenære områder på vores 16 pop-up lokationer rundt omkring i og langs havnen.   

Kulturhavn Festival løber af stablen den 27. og 28. august 2022 i tidsrummet 10:00-20:00. 

Kulturhavn er intet uden sine frivillige og lige nu søger festivalen dig, som:  

  • Har lyst til at give dig selv, vores arrangører og publikum en uforglemmelig oplevelse.  
  • Er smilende og glad for at arbejde sammen med andre i et tæt team.   
  • Har lyst til at tage mindst 1 vagt på 4-5 timer.   
  • Taler enten dansk eller engelsk.     

Opgaver

Zonevært: Gør Kulturhavn mere grøn 

Vil du være med til at gøre vores festival mere bæredygtig? Og er du god til at snakke med menneske og formidle det gode budskab? Så kan det være, at rollen som zonevært er noget for dig.  

Som zonevært skal du bl.a. sørge for, at vores nye pantsystem på mad- og drikke emballage får en flyvende start på vores festivalpladser. Du skal også være med til at sætte fokus på bæredygtighed, hjælpe publikum med at sortere deres affald korrekt og være med til at formidle vores grønne agenda.  
 

Publikumsvært: Skab den gode stemning 

Går du op i at give gode og sjove oplevelser til publikum? Så er publikumsværtskabet noget for dig. Vi har brug for dig, som gerne vil være med til at sikre, at publikum får den bedste oplevelse på Kulturhavn. Vær med til at sprede god stemning med bl.a. ansigtsmaling til børnene, som praktisk hjælper til vores finurlige forestillinger eller ved musikområdet, når lokale bands spiller op til dans.   

Fordele/Forplejning 

Som frivillig på Kulturhavn får du: 

  • En sjov og havnenær oplevelse, hvor du sammen med andre skaber en festivalplads der summer af liv.  
  • Mulighed for at møde et stort udsnit af byens kultur - og fritidsudbydere og indgå i et netværk af kreative og spændende mennesker. 
  • En T-shirt, en drikkedunk og en madbillet til vores Street Food vogn

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores frivilligkoordinator

Sofie Skjøtt